Lider du av Artros i Knät?

Här kan du köpa Knäskydd & Knästöd som hjälper och lindrar för dig som har artros i knä. Ditt knästöd för knäartros kan i kombination med effektiv & professionell behandling snabbare hjälpa dig samt ge smärtlindring.

Lider du av Artros i Knät?

Här kan du köpa Knäskydd & Knästöd som hjälper och lindrar för dig som har artros i knä. Ditt knästöd för knäartros kan i kombination med effektiv & professionell behandling snabbare hjälpa dig samt ge smärtlindring.

knäskydd genutrain artros

Knästöd GenuTrain från Bauerfeind

Mot Artros och Meniskskador

939:-

Knästöd Genutrain a3 artros

Knästöd GenuTrain A3 från Bauerfeind

Specialskydd gjort mot Artros

1.499:-

Vad orsakar din knä artros?

Dina knäleder är en av de mest belastade fogarna. Dess komplexa anatomi möjliggör ett brett utbud av flexibilitet samtidigt som de ger stabilitet i leden vid olika ställningar och belastningar.

Skador inträffar oftast i samband med okontrollerade rörelser i kombination med överbelastning. Sådana händelser kan sluta i att din menisk tar skada, du får brott på något av knäts ligament eller att du erhåller en broskdefekt.

Vissa knä artros skador, såsom överansträngda perifera ligament, små broskdefekter eller överbelastad inflammation i patella ligament och ligament i quadriceps muskler kan behandlas konservativt med vila och lämplig rehabiliteringsprogram. Andra artros skador kräver operation och medicinering vilket vi alla helst undviker.

Genom att skaffa ett knästöd anpassat till knäartros minskar din risk för operation av ditt knä. Våra knästöd & knäskydd är handplockade och tillverkade av kända varumärken som tyska ortos och stödtillverkaren Bauerfeind.

Vanliga symptom på knä artros

Dessa symptom kan indikera att du har knäartros. Du upplever:

  • Smärta och obehag.
  • De går exempelvis ont när du går i trappor
  • Knät känns stelt efter vila
  • Svårigheter att sova
  • Svårighet att böja knät normalt
  • Svårigheter eller tom helt stopp för träning
  • Du har tidigare skador på knät

Några andra vanliga orsaker till knäartros är stigande ålder, tidigare skador på knä, ärftlighet samt hög kroppsvikt.

Har du frågor eller funderingar? Maila oss på info@knästöd.se så återkommer vi till dig inom kort.

Click to rate this post!
[Total: 5 Average: 4.2]