Hos oss på knästöd.se hittar du ett litet handplockat sortiment av knästöd. Ditt knäskydd / knästöd /ortos har valts ut av våra erfarna knäskadebehandlare. Knästöd.se är för dig som vill ha ett stöd som är utformat utifrån din skada eller din träningsform.

En exempel är att du som är aktiv löpare och som får bakre knäskålsproblem kan behöva ett helt annat tekniskt och designmässigt utformat stöd och knäskydd jämfört med en aktiv fotbollsspelare som fått liknande problem.

Välj bland flera olika knäskydd och praktiska knästöd utformade för att förebygga, och lindra knäskador.

Denna e-shop, Knästöd.se, är för dig som har skadat eller på andra sätt har problem med dina knän samt för dig som vill köpa bra gedigna och kvalitetssäkrade knästöd och knäskydd för att minska skaderisken.

Knästöd.se – Fakta om skador, övningar och behandlingstips

Här hittar du bra övningar, tips och behandlingsalternativ samt kan handla olika typer av knästöd / knäskydd.

Sidan och produktsortimentet är framtaget i samarbete med flera olika legitimerade och erfarna Kiropraktorer som är specialiserade på knäskador och andra idrottsrelaterade skador.

Knästöd, Knäskydd & Knäskadebehandlingar rekommenderade av proffsen

Här hittar du olika ortoser, stöd och skydd som våra samarbetspartner, Sportsrehab.se, rekommenderar på sin hemsida. Alla artiklar, övningar samt produkter är kvalitetssäkrade.

För att platsa där och bli godkända krävs det att 3 grundvillkor är uppfyllda. Dessa är:

  1. De rekommenderade knäskadeövningarna/ Behandlingsmetoden / Produkten ska ha medfört en mätbar förbättring hos patient
  2. Våra specialister ska ha genomfört tester i verkligheten. Dessa ska ha haft ett bra resultat jämfört med andra metoder/produkter
  3. Produkterna / Metoderna ska ha testats och dokumenterats och då också med positivt resultat.

I vårt nätverk ingår flera mycket erfarna och professionella knäskadebehandlare samt Sportsrehab.se en specialistbutik inom ortoser, stöd och skydd. Tillsammans ger vi dig tryggt och säkert inköp av stöd innan och efter du råkat ut för en knäskada. Du får en handplockad rehablösning oavsett om du har ett löparknä, hopparknä, artros knä eller annan knäskada. Tack för att du också slutat chansa och valt att handla hos ett professionellt alternativ! För kontakt vänligen maila oss på info@knästöd.se